! Blogu olmayanlar ! ANONİM kısmını işaretleyip yorumunuzu yazabilirsiniz.

25 Şubat 2014 Salı

hayırlı sabahlar dostlar...

hafta sonu tatiline pazartesiyi de katmak zorunda kaldım..işe yeni başlıyorum yani bu hafta..dolu hatta dopdolu birkaç gündü her zamanki gibi. kısa kısa fotoğraflarını sıralayım..
küçücük teneke kutular ve mis gibi kokan zeytinyağlı sabun..güzel bir ikili olmuşlar..kız kardeşime, 365 Günlük'e, Z. Hanım' a ve bana..

 ve kayınpederimin hediyeleri...bir sürü kahve..

mutluluk sebeplerim bunlarla kalmadı..üç gün içerisinde geceleri kitaplarla hemhal oldum..ben anlattım onlar dinledi beni..sonra hep onlar konuştu ben dinledim..onlar konuştukça susmayı daha çok sevdim ve okumayı..biraz İskender Pala ile Divan Edebiyatına, AŞK 'a daldım..makalelerle yeni ufuklara sefere koyuldum..



ve dün gece yeni bir kitaba başladım..her yeni kitabıyla farklı bir nağme olarak beynime kazınan Senai Demirci' nin Beş Vakit İnsan...bir de İtibar Dergisinde kalan makaleler...güzel oldu..verimli oluyor elhamd..
öğrenmekten başka çıkışımızın olmadığı bu zamanda her şeye vakit oluyor da okumaya olmaz mı..hayat okumak demek..yaşamak okumak...biraz daha okuyalım dostlar..doğruyu, gerçeği bulmaya çalışmak için, bakış açımız olsun diye, olgunlaşmak için okuyalım...


huzurlu günler.. vesselam....

2 yorum:

  1. Hepis güzel ama
    İstanbul'lu olanlar harika
    Teşekkür ederim canım
    Gönlü zengin eli bol dost
    (:

    YanıtlaSil
  2. Hediyeye bayıldım....yine kahveler ve yine sen bir okuma aşığısın Vesselam..Takdire şayansın dostum. Z.Hanım

    YanıtlaSil

Blogu olmayanlar..!
ANONİM kısmını işaretleyip yorumunuzu yazabilirsiniz