! Blogu olmayanlar ! ANONİM kısmını işaretleyip yorumunuzu yazabilirsiniz.

18 Mart 2014 Salı

sıkıldınız belki yazdıklarımdan-görsellerden..

bugün salı..yarın toplantım var her hafta olduğu gibi..gayret bizden sonuç Allah' tan..öğleden sonra yoğun olacağım..

akşamları hem ev işleri konusunda hem de çalışmaların konusunda hızımı ilerletmeye gayret ediyorum..zaman az yapılacak iş çok..sosyal hizmetler okurken aslında amacım belge almak değil..derinlemesine öğrenmek işleyiş, mevzuat, sosyal sorunlar, olması gerekenler, olanlar, pratik ve teorikteki farklılıklar..yani irdeleyerek bakış açımı genişletmek amacım..ve uygulamalı olarak hergün gittiğim onlarca ev ziyareti ve araştırmalar sonucunda yazdığım inceleme raporları..beni düşündürüyor..düşündürmek zorunda..ve öğretmenlikte de aynı duyguyu hissediyordum bu vazifemde de..sosyal ilişkiler insanı olgunlaştırıyor..terazide dengede durmaya benziyor..deneye deneye dengeye ulaşmaya çalışmak güzel..



ve Rabbim ne güzel ilim yolu koymuş önüme yürümem için..şuan çalışma hayatımda gerekli tüm altyapı için zamanında tüm imkanları nasip etmiş.. İngilizce ve Arapçayı öyle muhterem öyle donanımlı hocalardan öğrendim ki..aradan geçen yıllar boyunca kimya okumam, farklı ilimlere daha fazla zaman ayırmam nedeniyle dillerimden uzak kalsam da geri döndüğümde beni hoş karşıladılar..kırk yıllık dost gibi..akşamları grameri ve kelime tekrarları yapıyorum Arapça da..çok mutlu oluyorum..ve çalıştığım akşamların sabahlarında gittiğim mülteci evlerinde bir öncekine göre daha güzel cümle kurabilmek..şükrediyorum Rabbim' e..dil öğrenmek beyni çok hızlı çalıştırıyor..ve hafızayı güçlendiriyor..

ve muhteşem bir kitap...huzur defteri..


benden duyacağınız konuşmalar ya kitap üzerine olur ya kahve..baştan söylemiştim dostlar..sıkılmayın...
ŞEHİTLERİMİZİ ANIYORUZ..DUALARLA SALAVATLARLA HATİMLERLE..ONLARI HATIRLIYORUZ..

5 yorum:

  1. Sıkılmak ne kelime hergün sitenizi birkaç kere ziyaret ediyorum yeni yazı var mı diye :) hep yazın olur mu? Kitap okumalarınıza,dil öğrenmenize hayranım maşallah subhanallah.. Rabbim birazda bizim içimize ilham verir inşallah tembellikten kurtuluruz. Hayırlı akşamlar ....Duygu...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rabbim razı olsun duygucum..sağolasın..eminim iş başa düşüp hayat biraz daha yoğunlaşınca herşeye daha vakit oluyor :) eminim çok daha iyisini yaparsın...

      Sil
  2. Ya ben kitaba başlamadım, hatta almadım. Aklımda Cağaloğluna gitmek var ama üşeniyorum :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hayırlı sabahlar canım.. kitap siparişi vereceğim bu akşam..ben alabilirim istersen..sonra sana yollarım..yıllardır alışveriş yaptığımız kitapyurdundan siprariş vereceğim..

      Sil
    2. Aa gerek yok, teşekkür ederim. Cağaloğlunda sufi kitap var ama gitmeye üşeniyorum. Daha doğrusu yalnız gezmeyi sevmiyorum. Arkadaşlardan birini ikna edersem gideceğim.

      Sil

Blogu olmayanlar..!
ANONİM kısmını işaretleyip yorumunuzu yazabilirsiniz