! Blogu olmayanlar ! ANONİM kısmını işaretleyip yorumunuzu yazabilirsiniz.

4 Nisan 2014 Cuma

neler neler....

başka başka yüzler..farklı imalar..değişik hayatlar..hikayelerini dışarı dökmeye çabalayan onlarca göz...tezatlar..dönüşler..bitişler..başlangıçlar...ve ne olursa olsun insan olduğunu ve dünyaya geliş amacını unutan-unutmak isteyen bir sürü ölü canlı..bazen öyle zor ki tüm bu dengesizlikte denge kurmaya çalışmak..inceleme yapmak için girdiğim evlerde artık neler yaşandığını/yaşanılabileceğini eşyaların kokularından anlıyorum..hayatın girdaplarında yaşamaktan vazgeçmeyecekler..vazgeçmek istemezler..idrakinde zorlandığım olayların sebeplerini anlatırken, kişilerin kaçırdıkları gözleri geceleri, sayfaları doldurmama vesile..kendini cehenneme vakfetmiş insanların dertlerini yüreğime koyan ben dualarda bile afallıyorum..onların yerine af diliyorum..benim uykularım kaçıyor..öykülerimde anlam verdiğim hadiselerde aslında kendimi buluyorum..kendimi yoğuruyor, kendimi biçimlendiriyorum..günler bir öncekine göre daha anlamlı, daha verimli, daha iyi, daha net, daha az hatalı olmalı...içim çok dolu , anlatmak istediğim o kadar çok nokta var ki...ama ben bu kadarıyla yetinmek istiyorum..bu cuma vakti yine dualara sarılıyor, Rabbim' e sığınıyorum..elbet bir hikmet vardır hayatın bu yüzünü görmemde...
bu akşam yolculuk...pazar günü YDS..
hayırlı cumalar...


2 yorum:

  1. Hayırlı cumalar canım... Vardır elbet bir hikmeti ki Rabb im bunları görüp paylaşma olanağı bahşetmiş sana ki bizde okuyup anlayalım biraz olsun onları gönlümüzde hissedelim duaya bir adım daha yakın olalım diye... Sınavında şimdiden başarılar diliyorum Rabb im yar ve yardımcın olsun. Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
  2. Allah razı olsun..ne mutlu bana ki desteklerini esirgemeyen ve içinde bulunduğum her duyguyu benimle paylaşmaya çalışan bir sürü nadide dostum var..hep birlikte hayırı ve huzuru yaşamak ümidiyle kardeşim..

    YanıtlaSil

Blogu olmayanlar..!
ANONİM kısmını işaretleyip yorumunuzu yazabilirsiniz