! Blogu olmayanlar ! ANONİM kısmını işaretleyip yorumunuzu yazabilirsiniz.

23 Ekim 2014 Perşembe

kahve ve kitaplara mumları da ekledim bu ara..



mum ışığında dinlenmek iyi oluyor..karanlık içinde parlayan ışığa odaklanıp bir müddet öylece beklemek..her şeyden sıyrılmak..terapi oluyor bana.. çeşit çeşit mumlar aldım yine..hoşluk yaysınlar diye odanın her köşesine..bu paket sevgili kardeşim elife ile paylaşılacak..o da beğendi...aynı sıcak battaniyelerimizin içinde aynı fincanlarda kahve içerken bize ışık olacak mumlarımız..


çocuklar oynuyorken kitap okumak için en iyi zaman..yoksa ortamı hazırlayıp bir şeyler okuyup yazayım deyince olmuyor herkes çevremde beliriyor..kitabı tarıyorum son olarak..ve sonuç iyi..çocuk sahibi olana ve olacak tüm arkadaşlarıma hediye edeceğim kitap belli..



5 yorum:

  1. Bazen caddenin en kalabalık yerinde bir fincan kahvenin dumanıyla sıyrılırsın sıkıntılarından, bazen bir mum alevi sarıp sarmalar dokunduğunda bin ah eden gönlünü.
    Mumsa mum, kahveyse kahve. Neyse seni mutlu eden, neyse az da olsa huzur verip dinlendiren donat etrafını onunla. Aldıklarını da güzel günlerde kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. her obje seni düşünerek kullanıldığında güzel..sen varsan paylaşmak değer kazanıyor...sen varsan kahve tadında oluyor hayat..ve sesin bana ulaştığında kelebek gibi salınıyorum göklere..Rabbime ne çok şüküür ki seni bağrıma koymuş...seni sineme basmış...ey sevgili...vesselam..

      Sil
  2. Okuduğuma göre bir battaniyem, bir fincanım ve mumum olmuş. Kardeş payı demişsin ya asıl sen düşmüşsün kardeş diye benim payıma. Hamd olsun payıma, payımı ayırana :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. daha neler neler..kimi benden önce gelecek, kimi benimle, kimi benden sonra....

      Sil
    2. Teşekkür ederim
      Kesene bereket
      Ben de az kirli çıkı değilim, bilesin :)

      Sil

Blogu olmayanlar..!
ANONİM kısmını işaretleyip yorumunuzu yazabilirsiniz