! Blogu olmayanlar ! ANONİM kısmını işaretleyip yorumunuzu yazabilirsiniz.

28 Ocak 2015 Çarşamba

nerelerde miyim?

buradayım..yazılacak pek çok not, anlatılacak fazlaca olay veeee oldukça güzel hayallerim, düşüncelerim var; elbet bir an gelir bunların dışarı vurulacağı..
elhamdülillah yaşam her gün biraz daha çetrefilli olurken, güzellikleri de bir o kadar artıyor ama görmeyi farketmeyi bilene..
ben bu dönem en çok bana güzellikleri fark ettirmeye çalışan aileme, dostlarıma, zaman ayırmaya çalışıyorum..daha fazla zaman..gerek yazışarak, gerek görüşerek, gerek kargolarla ve gerek dualarla irtibatı güçlendirme çabasındayım..bu beni ziyadesiyle memnun ediyor.. 
eskilere... yaşadığım dolu dolu yıllara dönüş yapıyorum..
üniversiteden arkadaşım, kardeşim K. Hanım..evlerimiz yakındı..birlikte gider gelirdik..vize ve final zamanları birlikte ders çalışırdık..aklımıza eser kırtasiye dolaşırdık..
rengarenk kağıt ve kalemler ortak noktamızdı..masalarımızı donatıyorduk gök kuşağı gibi..defterlerimizin-notlarımızın sınav zamanları talipleri çoktu..en çok biyokimya dersinde..ingilizce metinleri çeviri yapmak ve şemalar hazırlamak için oldukça çok çalışıyorduk..
sonra ne oldu..
ben okul bittikten sonra o şehirden ayrıldım..o devam etti üniversitede akademik eğitime..yüksek lisan, doktora..ona imrendim..tek tercihle bilim insanı olmak için girdiğim yol benim için çıkmaz sokak olmuştu..istikamet değiştirdim mecburen,,aklım kimyada kalmışken..yıllar geçti ve canım kardeşim benim telefon numaramı bulmuş..irtibata geçtik ve kaldığımız yerden devam ediyoruz..
şimdi onun bir kızı benim iki oğlum var..içimizdeki çocuk büyümedi ama..
kargo yolladık birbirimize..biraz önce onun gönderdiklerini aldım..sizce biz büyümüş bir anne miyiz, büyümeyen çocuk mu..
şimdi sıra çocuklarımızı alıştırmaya geldi, mektuplaşmaya, değer vermeye, vefalı olmaya..
yürekten teşekkürler güzel K. Hanım...








imkan olsa size üniversite defterlerimizi gösterebilsem...

3 yorum:

  1. Bayildim dogrusu :) Gule gule kullanin. Arkadasinizla yollarinizin tekrar kesismesine cok sevindim, dostlugunuz daim olsun :)

    YanıtlaSil
  2. öyle mutlu oluyor ki insan..yaşanmış güzel anılar, dostluklar, verilmiş emekler ve tebessüm..hayatın sırları..Rabbim herkese nasip etsin bu duyguları..

    YanıtlaSil
  3. Sirf bu güzel renkli kağıtlar ve kalemlere dokunabilmek için egitime kaldığım yerden devam ediyorum desem... 😄

    YanıtlaSil

Blogu olmayanlar..!
ANONİM kısmını işaretleyip yorumunuzu yazabilirsiniz