! Blogu olmayanlar ! ANONİM kısmını işaretleyip yorumunuzu yazabilirsiniz.

31 Mart 2015 Salı

huzurun en güzel adı: Kur' an...

iki yeni projemin birinden bahsetmiştim..her akşama bir mektup..güzel gidiyor..sadece mektup yazacağım kişiyi düşünerek, onunla ilgili anılarımı, yaptığı iyilikleri daha belirgin hatırlayıp huzuru yaşayabilmek çok iyi geliyor.. günün yorgunluğunu atıyorum, sakinleşiyorum, yavaşlıyorum, el yazımı ilerletebiliyorum...yani faydaları bir tane değil...









 büyük oğlum da bana katılmaya başladı geceleri..hem sohbet ediyoruz hem yazıyoruz, hem hayaller kuruyoruz..birlikte vakit geçirmek için güzel bir fırsatımız daha oldu..


ve bu senenin kendime göre en büyük projesini hayata geçirdim şükürler olsun...ne kadar kitap okumaya çalışsam da bana artık çok fazla duygu katmadıklarını hissetmeye başladığım anlar artınca yeni bir proje düşündüm..beni huzurlu kılacak, verimli olacak, zamanımı boşa harcamayacağım ne olabilirdi... ve en yakınımda başucumda beni bekleyen, bana işaret yapan kitaba gerçek değerini veremediğimi fark ettim..ve o an karar verdim...Kur'an'ı Kerim'i hem arapçasından hem mealen yazmaya..ve başladım..yaşadığım huzuru kelimelerle anlatamam herhalde...

edebiyat, öykü, düşünce, tasavvuf ne ararsam buldum birkaç sayfada..içimdeki gönül rahatlığı: işte bu yaşamaya değer..







bana emeğini göndermiş "canım huzurumun" hediye ettiği deftere başladım yazmaya..ona da sevap yazılsın diye..ve hediye gelen tüm defterlerime devam edeceğim..canım dostlarımla sevapları da paylaşabilmek..tüm dostlarıma Kur' an huzuru yolluyorum bir tutam..


inşallah ömrüm olursa 2016 ramazan ayına kadar süre verdim kendime..niyetimi aldım, adım attım, bitirebilmeyi Rabbim' den diliyorum..vesselam..

4 yorum:

  1. gerçekten yaptığınız takdire şayan bir olay sizi gönülden tebrik ediyorum umarım istediğiniz vakit bitirirsiniz :) rabbim yardımcınız olsun...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah razı olsun..aslında bunu paylaşmamak, enaniyetten uzak yapmak daha makbul olurdu ama içimdeki çoşkuyu, heyecanı tutamadım..dünyalık olarak yaptığım her iş' te içime bir hüzün çöküyor, sıkılıyorum, herkesten uzaklaşmak istiyorum..hayatımda attığım en güzel adımlardan biri oldu..

      Sil
  2. Rabbim yolunuzu açık etsin.. Harika bi adım atmışsınız. içinizdeki bu aşk bu heves hiç bitmesin huzurunuz her daim sizinle olsun inşaAllah. Çok farklı bi konuda araştırma yaparken birden çıktı blogunuz karşıma satırlarınızı okurken de kendi yazılarımı okumuş gibi hissettim inanın. Hevesle takibinizdeyim artık :) bana da beklerim, çokk sevgiler.
    sadecebiyasam.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoş geldiniz..çok memnun oldum yazdıklarınızdan ve düşüncelerinizden ötürü..ben de en kısa sürede bakıp inceleyeceğim bloğunuzu..selamlar..

      Sil

Blogu olmayanlar..!
ANONİM kısmını işaretleyip yorumunuzu yazabilirsiniz