! Blogu olmayanlar ! ANONİM kısmını işaretleyip yorumunuzu yazabilirsiniz.

18 Ağustos 2015 Salı

ben ve "heybemdeki huzur" ile mutluluk potasına davetlisiniz...






Merhaba sevgili blog dostları,
Malumunuz eylül ayı yaklaşıyor. Eylül demek biz kırtasiyeseverler için kırtasiye demek. Pardon, 'daha çok' kırtasiye demek istemiştim :) Zira bizim kırtasiye ihtiyacımızın sonu yoktur. Gördüğümüzden göz kirası ister, kırtasiyeye yolumuz düşmüşse bir parça da olsa bir şey almadan çıkmayız.Zaten yolumuzu kırtasiyeye düşürmek için de elimizden geleni yaparız :) Kendi aldıklarımız yetmezmiş gibi kırtasiye hediyesi alınca da nasıl şen oluruz bilemezsiniz. Dedik ki bu eylülde  hiç görmediğimiz, tanışmadığımız ancak bizim gibi bu heyecanı hissetmekten mutluluk duyacak bir blog arkadaşımız için yapalım bu alışverişi. Mutluluğumuz iki kat olsun böylece. Var mısınız bu çocuksu heyecana ortak olmaya? "Elbette!" diyorsanız gelin detaylara bir göz atalım.

Mutluluk Postasımızın Olmazsa Olmazları

* Defter 
* Fosforlu Kalem 
* Kalem kutusu 
* Post-it
* Dilediğiniz türde kırtasiye malzemeleri

Eşleştiğiniz arkadaşla bir tema belirleyebilir, o doğrultuda bir paket oluşturabilirsiniz. Örneğin; sevdiğiniz renkten, sevdiğiniz karakterden yahut sevdiğiniz şehirden oluşan ürünler. Bu tamamen sizin hayal gücünüze kalmış :)

Paket için bir limit belirlemeyi uygun görmedik. Eşinizi mahcup etmeyecek ancak ona değer verdiğinizi gösterecek mutluluk dolu bir paket olması kafi. Bu nedenle promosyon ürünler paketimizde yer almamalı :)

Peki, Mutluluk Postası etkinliğine dahil olabilmek için ne yapmalı?

1- Etkinlikle ilgili gelişmelerden haberdar olabilmeniz için Sevgili Heybemdeki Huzur' un bloğuna ve benim bloğuma üye olmalısınız.

2- Blog sahibi olmalı yahut referans sosyal medyada olarak gösterebileceğiniz aktif bir hesap sahibi olmalısınız. Kimsenin mağdur olmasını istemeyiz öyle değil mi? :)

3- Etkinliğe katılabilmek için pembe nüfus cüzdanına sahip olmanız da bir diğer önemli şartımız :) Hayır ayrımcılık değil, pozitif ayrımcılık diyelim :) Etkinliğimize katılanlar kargo alıcısı ve göndericisi olarak bir bayan ismi vermeyi  de peşinen kabul etmiş sayılırlar. Babanın, eşin, erkek kardeşin ismini vermek yok öyle:)

4- Vee son olarak etkinliğimize  katılmak isteyen arkadaşların blog yahut sosyal medya hesabınızın linkini, aktif bir mail adresinizle birlikte bu yazının altına yorum olarak bırakmasını rica edeceğim.


1 Eylül 2015 itibariyle etkinliğimize katılım sona erecek. Heybemdeki Huzur' un bloğundan ve benim bloğumdan katılan arkadaşlar tek bir listede toplanacak olup, eşleşmeleri kura usulüyle belirleyeceğiz. Son gönderim tarihine ise 15 Eylül 2015 diyelim, hem bu sürede eşleştiğimiz arkadaşı tanıma fırsatı bulur, ona yönelik bir paket hazırlarız. Biz çok heyecanlayız, katılımlarınızı dört gözle bekliyoruz :) Bol renkli, bol kırtasiyeli günler J

6 yorum:

  1. boyle guzel fıkırler ancak zaten sızın gıbı güzel insanlardan çıkar..heybemdeki huzur ve z hanım ..simdiden tatlı heyecan beni de sardı..blogum yok ama ınstagram ısmım s.ozlmucar...eşimin kim olacağını öğrenmek için sabırsızlanıyorum...

    YanıtlaSil
  2. Ben de varim bir kirtasiye delisi olarak.
    sinemersoy13@gmail.com
    Instagram ismim sinem_ersy

    YanıtlaSil
  3. Bende istiyoruuuuuuuummmmm :) FuNDaaa.... sosyal medya hesabım fey87@outlook.com.tr (facebook kullanıcı adım fe )

    YanıtlaSil

Blogu olmayanlar..!
ANONİM kısmını işaretleyip yorumunuzu yazabilirsiniz