! Blogu olmayanlar ! ANONİM kısmını işaretleyip yorumunuzu yazabilirsiniz.

15 Aralık 2015 Salı

okumalar ve heyecanlar..

hatıralar peşinde bir saat..kendini bulmaya çalışan tatlı bir T.Bey..


hediyeleşmek gerçekten motive ediyor insanı..kargolar gidiyor ve geliyor..




 



okumalarımız devam ediyor dostlar..bir kitap bitiyor hemen yenisi başlıyor..












 ve Kaplumbağa Kitap Kulübümüzü kurduk..inşallah güzel bir proje olduğunu düşünüyoruz..


selamlar...

12 yorum:

  1. Hangi şehirdesiniz acaba, buluşma yerleri tanıdık geldi de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. harika.. o zaman bekleriz sizi de...tahminler galiba doğru..

      Sil
    2. çok sevindim :) saat kaçta ilk buluşmanız?

      Sil
  2. ben hangi şehirdesiniz diye soran kişi. bi heyecanla yazdım ama düşündüm de burdan şehir ismi vermek istemezsiniz belki. ben Bilecik'teyim. kitap sohbetlerinize katılmak isterdim açıkçası. başka şehirlerde de aynı mekanlar olabilir tabi bilemiyorum. bunu yayınlamayıp, ilk sorumu aynı/farklı şehirdeyiz diye yanıtlayabilirseniz sevinirim iyi akşamlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne kadar sevindim bilemezsiniz..bekliyoruz katılımızı..müsait olursanız valilikte sosyal yardımlaşma vakfına bekliyorum..zehra derseniz herkes odamı gösteririr..:)

      Sil
    2. gelicem inşallah :)

      Sil
    3. bu ayki buluşmamız bazı nedenlerden dolayı olmayacak..inşallah ocak ayında yukarıdakı listede belirlenen tarihte toplanacağız..instagram kullanıyorsanız zbhanım benim..kitap kulubünün instagram hesabı henüz aktif değil..
      nerde çalışıyorsunuz ya da okuyorsunuz...

      Sil
    4. zaten instagramdan takip ediyordum, sonra burayı farkettim, instada dm atar tanıtırım kendimi yine. eczacıyım ben. kitap buluşmasından önce tanışalım inşallah. sabah on buçuk gibi uğradım valiliğe dışarıdaymışsınız, yarın uğrayabilirim yine ya da siz eczaneye uğrarsınız kısmet :)

      Sil
  3. Selamun aleykum. Açıköğretim sınavına nasıl hazırlanıyosun Zehra ablacım ve ev hanımları evde kendilerini nasıl ve ne yönde geliştirebilirler? Ben aöf ilahiyatın ilk yılını okudum geçtiğimiz sene bu yıl kayıt yaptırmadım askıya almıştım ama şuan yanlış bi karar verdiğimi anladım ikinci dönem kayıt yaptırıp devam edebilir miyim ki acaba ? İlk soruma güzel yorumunuzla dolu dolu bi anlatım istiyorum. Dua ile :)

    YanıtlaSil
  4. Selamun aleykum. Açıköğretim sınavına nasıl hazırlanıyosun Zehra ablacım ve ev hanımları evde kendilerini nasıl ve ne yönde geliştirebilirler? Ben aöf ilahiyatın ilk yılını okudum geçtiğimiz sene bu yıl kayıt yaptırmadım askıya almıştım ama şuan yanlış bi karar verdiğimi anladım ikinci dönem kayıt yaptırıp devam edebilir miyim ki acaba ? İlk soruma güzel yorumunuzla dolu dolu bi anlatım istiyorum. Dua ile :)

    YanıtlaSil

Blogu olmayanlar..!
ANONİM kısmını işaretleyip yorumunuzu yazabilirsiniz